reede, 11. november 2011

Stsenaarium 1

2 kommentaari:

  1. Kas ma sain stsenaariumist õieti aru, et tegemist ei ole kooli õpikeskkonnaga (nagu VIKO), vaid avaliku veebikeskkonnaga, kus iga õpetaja võib omale virtuaalse klassiruumi luua? Ma arvan, et see on hea lahendus, mis muudab õpetaja oma kooli võimalustest sõltumatuks.

    Praeguses kirjelduses on kõik sellised funkstionaalsused, mis võiks olla ka tavalisel veebipõhisel õpikeskkonnal (õppematerjalid, foorum, ...). Kas M-klass on lihtsalt mobiilisõbraliku kasutajaliidesega veebipõhine õpikeskkond, mida saab ka veebibrauseriga kasutada? Või on seal midagi sellist, mis on spetsiaalselt mobiilsetele seadmetele mõeldud?

    Muidu tundus see väga realistlik stsenaarium. Haiguse tõttu koolist eemal viibivad õpilased on oluline sihtgrupp, keda toetada.

    PS. Küsimuste lisamine stsenaariumile aitab saada täpsemat tagasisidet.

    VastaKustuta
  2. Väike mõte - selle asemel, et suhelda sõnumitega (nii õpetaja kui klassivenna puhul), kas oleks mõeldav näiteks emaili teel suhtlemine? Nutitelefonid toetavad nii meilboksi kasutamist kui sellisel juhul ei pea ka maksma. Ma oletan, et ka õpetajal on kergem, kui ta saadab teateid emailiga kui toksib igale õpilasele eraldi sõnumi. Või olete mõelnud mõne muu suhtlusvahendi kasutamisele?

    VastaKustuta